Drugačiji burger

Kada se odlučite da omiljene zalogaje burgera isprobate u kombinaciji sa špinatom i tikvicama, pomoći će vam Vegeta Natur burger classic za savršeniji okus.

  • 20 min
  • Jednostavno
Drugačiji burger

Sastojci

Priprema

  1. Vegetu Natur za burger umiješajte u mljeveno meso.
  2. Ostavite odstajati oko 30 minuta, pa od pripremljene smjese oblikujte 4 burgera.
  3. Popecite ih na nauljenoj tavi ili grill tavi s obje strane do zlatne boje.
  4. Tikvicu narežite na kocke, stavite je na zagrijano ulje i popecite uz miješanje. Na kraju dodajte špinat i kratko zagrijte da uvene.
  5. Povrće posolite i pospite paprom.
  6. Jaja ispecite na oko.
  7. Na plošku kruha stavite pripremljeno povrće i preko njega položite burger.
  8. Na vrh stavite jaje koje prije posluživanja prerežite da se razlije i sve postane sočno.

Posluživanje: Poslužite odmah toplo.

Savjet: Priprema mora biti brza da sve bude toplo.

Tajni život marinada

Najbolje leži kad odleži