Povrtna rolica s ricottom

Uz ovo lagano jelo od patlidžana i sira poslužite salatu od rikule začinjenu limunovim sokom, soli, paprom i maslinovim uljem.

  • 70 min
  • Srednje zahtjevno
Povrtna rolica s ricottom

Sastojci

Priprema

  1. Ricotti dodajte chilli, papar, sol, limunovu koricu i sok, ružmarin i maslinovo ulje.
  2. Povrće narežite na tanke ploške te ih na dasci složite u dugačak red. Red složen od tankih ploški rajčica, patlidžana i tikvica namažite smjesom od aromatizirane ricotte. Sve skupa zarolajte.
  3. Na dno nauljenog kalupa stavite salsu. Na salsu položite povrtne rolice.
  4. Pecite u pećnici zagrijanoj na 260 °C oko 50 minuta.

Posluživanje: Poslužite toplo.

Savjet: Uz ovo lagano jelo poslužite salatu od rikule koju ste začinili limunovim sokom, soli, paprom i maslinovim uljem.

ZA SEBE BIRAM NAJBOLJE

Okusi nadahnuti prirodom