Pastrve u kiselom mlijeku

Pastrva spada u nabolje izvore omega-3 masnih kiselina, koje umanjuju opasnost od bolesti srca. Bogata je i proteinima, a ne nedostaje joj ni vitamina B skupine. Pastrve u kiselom mlijeku bit će najukusnije pripremite li ih dan ranije.

  • 30 min
  • Srednje zahtjevno
Pastrve u kiselom mlijeku

Sastojci

Priprema

  1. Pastrve očistite, operite i ispecite na vrućem ulju.
  2. U kiselo mlijeko dodajte češnjak, Vegetu, papar i promiješajte.
  3. Pečene pastrve složite u tepsiju, prelijte ih pripremljenim kiselim mlijekom i ostavite u hladnjaku oko 5 sati.

Posluživanje: Poslužite ih dobro rashlađene uz kuhanu palentu.

Savjet: Ovo ukusno jelo najbolje je pripremiti dan ranije.

BEZGLUTENSKA HRANA

Mala, a tako nezgodna bjelančevina