Nadjeveni jastučići

Argentinska govedina postigla je zavidan status svugdje u svijetu. Možda i zato što više od 50 milijuna goveda u Argentini pase u idealnim prirodnim uvjetima pa je njihovo meso jedinstvene arome, zdravo i prirodno.

  • 50 min
  • Srednje zahtjevno
Nadjeveni jastučići

Sastojci

Za tijesto

Priprema

  1. Meso i luk narežite na sitne kocke.
  2. Grožđice namočite u rum i dobro ocijedite.
  3. Na ulje stavite meso i luk te pirjajte dok meso potpuno ne omekša.
  4. Dodajte grožđice, papriku, kumin i Vegetu Natur chili.
  5. Od brašna, vode, soli, maslaca i vrhnja zamijesite prhko tijesto. Ostavite ga na hladnom mjestu da odstoji oko 30 minuta.
  6. Tijesto tanko razvaljajte i narežite na četverokute.
  7. Na izrezano tijesto rasporedite pripremljeni nadjev, preklopite tijesto i rubove dobro utisnite.
  8. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200°C 15-20 minuta.

Posluživanje: Jastučiće poslužite tople.

Savjet: Goveđi file možete zamijeniti i nekim drugim dijelom goveđeg mesa.

ŠEĆERU BAJ-BAJ

Jedna slatka briga manje