Tjestenina sa skušom i rajčicama

Najbolja rješenja zapravo su ona najjednostavnija, a topla tjestenina sa skušom i rajčicama savršen je odgovor na pitanje kako dobiti brz, zasitan i uravnotežen obrok. 

  • 25 min
  • Jednostavno
Tjestenina sa skušom i rajčicama

Priprema

  1. Skušu pažljivo izvadite iz limenke, odvojite sušenu rajčicu i narežite je na rezance.Na zagrijano ulje stavite nasjeckani češnjak, popecite ga, a kad zamiriše, dodajte sušenu rajčicu.
  2. Kratko popecite, dodajte Vegetu Natur, svježe mljeveni crni papar i vino.Zagrijavajte uz povremeno miješanje da se sastojci povežu.
  3. Tjesteninu stavite u kipuću posoljenu vodu i kuhajte da ostane al dente.Ocijeđenu tjesteninu dodajte u umak sa sušenom rajčicom i podlijte s malo tekućine u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje: U dublji tanjur stavite toplu tjesteninu, po njoj rasporedite filete skuše, pospite narezanim mladim lukom ili vlascem te poslužite.  

Savjet: Osim s tjesteninom, jelo možete poslužiti i preko riže.

PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima