Wrap s tunom, rižom, šparogama i humusom
- Recept by coolinarika.com -Wrap s tunom, rižom, šparogama i humusom već u samom nazivu obećaje nešto mediteransko, nešto orijentalno i nešto intrigantno.

Priprema
Rižu skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite. Šparogama odstranite drvenaste dijelove i narežite ih na kolutiće. Na zagrijanom maslinovu ulju popecite sitno narezani luk do zlatne boje. Dodajte šparoge i rižu, pa zajedno popecite uz miješanje oko 5 minuta. Na kraju umiješajte ocijeđenu tunu, po potrebi posolite i pospite mljevenim paprom. Svaku tortilju premažite trećinom humusa.
Posluživanje: Tortilje zamotajte i poslužite (prerežite po pola zbog ljepšeg izgleda kod posluživanja).
Savjet: Humus možete pripremiti i sami od konzerviranog slanutka Podravka kojem ste dodali 1-2 češnja češnjaka i maslinovo ulje.