Punjene rolice u lovačkom umaku

Rolice nadjevene pancetom, češnjakom, svježim sirom i peršinom u lovačkom umaku razbuđuju sva okusna osjetila. Potrebno je još samo izabrati omiljeni prilog.

  • 45 min
  • Jednostavno
Punjene rolice u lovačkom umaku

Sastojci

Prilog

Priprema

  1. Odreske potucite da budu tanki i pospite ih Vegetom.
  2. Za nadjev, pancetu sitno nasjeckajte, dodajte joj protisnuti češnjak i svježi sir, a na kraju i nasjeckani peršin. Odreske premažite nadjevom i zarolajte.
  3. Pripremljene rolice popecite u tavi na zagrijanom ulju. Maknite ih s vatre i izvadite iz tave.
  4. Na masnoću od pečenja ulijte 300 ml mlake vode, dodajte sadržaj Fanta te miješajte pjenjačom dok umak ne zakipi. Kuhajte tri minute na laganoj vatri, neprestano miješajući.
  5. Rolice vratite u tavu, u pripremljeni umak, malo pirjajte, ulijte vrhnje i pustite neka još malo kuha.

Posluživanje: Poslužite s rižom, tjesteninom ili pireom od krumpira.

Savjet: Ako imate vremena, čvarke i špek sitno narežite, okus će biti još bolji.

Žitarice

Vrijedne vaše pažnje