Punjeni kotleti na žaru

S kotletima pripremljenima na ovakav način nećete pogriješiti, poslužite li ih uz pekarski krumpir i dodatak  Ajvara Podravka.

  • 30 min
  • Jednostavno
Punjeni kotleti na žaru

Sastojci

Priprema

  1. Luk očistite i nasjeckajte na sitno, šampinjone ocijedite i nasjeckajte. Na ulju pirjajte luk, dodajte šampinjone, dolijte 100 ml vode i pirjajte dok ne ispari sva tekućina.
  2. Luk i šampinjone ohladite, dodajte ajvar, češnjak, sitno naribani sir i sve zajedno izmiješajte.
  3. Kotlete začinite Vegetom Natur Grill Classic.
  4. Na kotletima malim nožićem napravite otvor te pomoću male žličice kotlete napunite prethodno pripremljenom mješavinom, pa zatvorite čačkalicama. Pecite na roštilju ili grill tavi.

Posluživanje: Poslužite s pekarskim krumpirom.

Savjet: Pazite da kotleti budu dovoljno debeli da možete napraviti otvor.

OD VIŠKA GLAVA BOLI

Nek okus dođe u fokus