Morski špageti milanese
- Recept by coolinarika.com -Tjesteninu s kozicama stavite u zagrijani tanjur, prelijte toplim umakom i poslužite.
![Morski špageti milanese](https://podravkaiovariations.azureedge.net/2f52fe9c-638d-11eb-b121-0242ac12001e/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Tjesteninu (špagete) stavite u nesoljenu kipuću vodu, u koju ste dodali žličicu ulja, i kuhajte 15 minuta, a zatim ocijedite. Na maslinovu ulju popecite očišćene kozice. Zalijte bijelim vinom, a zatim dodajte koncentrat za umak koji ste razmutili u 100 ml vode. Kuhajte na laganoj vatri 3–5 minuta.
Posluživanje: Tjesteninu stavite u zagrijani tanjur, prelijte toplim umakom s kozicama i poslužite.
Savjet: Morskim špagetima možete dodati i nekoliko crnih maslina.