Štrukle u juhi
- Recept by coolinarika.com -Vegeta začini vole jela na žlicu - podsjećamo na ona tradicionalna, krepka, no danas pomalo zapostavljena jela 'na žlicu' oplemenjena Vegeta Maestro i Vegeta Natur začinima.
![Štrukle u juhi](https://piovariations.cdn.podravka.net/c5831fa6-6391-11eb-a4f9-0242ac120037/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
U posudu za kuhanje štrukli na zagrijanom ulju propirjajte sitno nasjeckani poriluk, dodajte mljevenu crvenu papriku, odmah ulijte vodu, posolite i dodajte Vegeta Natur povrtnu kocku. Juhu kuhajte 5 do 10 minuta zatim u posudu posložite pripremljene ili gotove štrukle i kuhajte oko 15 minuta. . Štrukle izvadite šupljikavom lopaticom u duboke tanjure, a u juhu dodajte kiselo vrhnje i peršin te prelijte po štruklima i poslužite
Posluživanje: Poslužite toplo.
Savjet: Ako želite još gušću juhu potkraj kuhanja juhe dodajte Gussnel Dolcela.