Mirisne krumpirove pole iz pećnice
- Recept by coolinarika.com -Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije, ali okus im je uvijek besprijekorno savršen.
Priprema
Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite. U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore. Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju. Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima. Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.
Posluživanje: Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.
Savjet: U nadjev možete dodati chilli u prahu.