Pile u aromatičnom umaku
- Recept by coolinarika.com -Poslužite s kuhanim njokima i salatom i uživajte u pečenim aromatičnim zalogajima.
![Pile u aromatičnom umaku](https://podravkaiovariations.azureedge.net/b6606d22-6390-11eb-96e4-0242ac120061/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Na mješavini maslinova ulja i maslaca popržite sitno nasjeckani luk do svjetložute boje. Komade piletine natrljajte Vegetom Natur za piletinu i zapecite s obiju strana. Dodajte papriku narezanu na rezance i rajčicu narezanu na kockice. Pospite mljevenom paprikom i poklopljeno pirjajte na laganoj vatri uz povremeno miješanje i podlijevanje vodom. Na kraju umiješajte vrhnje u koje ste umiješali brašno i kratko prokuhajte.
Posluživanje: Poslužite s kuhanim njokima i salatom.
Savjet: Za pripremu ovakve vrste jela u finom umaku mesu obvezno skinite kožicu.