Pile u aromatičnom umaku

Poslužite s kuhanim njokima i salatom i uživajte u pečenim aromatičnim zalogajima.

  • 50 min
  • Jednostavno
Pile u aromatičnom umaku

Sastojci

Priprema

  1. Na mješavini maslinova ulja i maslaca popržite sitno nasjeckani luk do svjetložute boje.
  2. Komade piletine natrljajte Vegetom Natur za piletinu i zapecite s obiju strana.
  3. Dodajte papriku narezanu na rezance i rajčicu narezanu na kockice.
  4. Pospite mljevenom paprikom i poklopljeno pirjajte na laganoj vatri uz povremeno miješanje i podlijevanje vodom.
  5. Na kraju umiješajte vrhnje u koje ste umiješali brašno i kratko prokuhajte.

Posluživanje: Poslužite s kuhanim njokima i salatom.

Savjet: Za pripremu ovakve vrste jela u finom umaku mesu obvezno skinite kožicu.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma