Ajvar

Razmazi svoje nepce

Pileća krilca s roštilja

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

  • 60 min
  • Jednostavno
Pileća krilca s roštilja

Sastojci

Priprema

  1. Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  2. Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  3. Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Natur.
  4. Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Posluživanje: Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Savjet: Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Tekuće rapsodije

Nema muke, a svako jelo ide “od ruke”