Pileća krilca s roštilja
- Recept by coolinarika.com -Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.
![Pileća krilca s roštilja](https://podravkaiovariations.azureedge.net/7d1ff7d8-638d-11eb-b9d8-0242ac12003b/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta. Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom). Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Natur. Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.
Posluživanje: Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.
Savjet: Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.