Talijanska manestra
- Recept by coolinarika.com -Talijanskom minestroneu odlično će odgovarati i malo popečene pancete ili pršuta.
![Talijanska manestra](https://piovariations.cdn.podravka.net/acabbe62-6390-11eb-8fc1-0242ac120019/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Cvjetaču i brokulu narežite na manje cvjetiće, a ostalo povrće na manje kocke. U posudi zagrijte maslac, dodajte povrće, popecite, posolite, pospite mljevenim paprom i zalijte vodom. Kada zavri dodajte začine i kuhajte na laganoj vatri. Dodajte tjesteninu i nastavite kuhati. Na ulju posebno popržite sitno narezani luk i dodajte sitno nasjeckani češnjak. Pospite brašnom, svjetlo popržite i umiješajte u juhu.
Posluživanje: Juhu poslužite toplu.
Savjet: Talijanskom minestroneu odlično će odgovarati i malo popečene pancete ili pršuta.