Rezanci po toskanskom

Rezance po toskanskom pospite natrganim listovima bosiljka i poslužite toplo.

  • 30 min
  • Jednostavno
Rezanci po toskanskom

Sastojci

Priprema

  1. Rajčice uronite u vrelu vodu, izvadite, ogulite im kožicu i narežite na kockice. Ostalo povrće narežite na kockice.
  2. Na zagrijanom maslinovom ulju popecite sitno narezani luk, a potom dodajte ostalo povrće. Posolite, popaprite i pirjajte oko 10 minuta.
  3. U vrelu posoljenu vodu stavite tjesteninu i skuhajte "al dente". Tjesteninu ocijedite i umiješajte u umak.

Posluživanje: Pospite natrganim listovima bosiljka i poslužite toplo.

Savjet: Svježi bosiljak nije potrebno sjeckati, narežite ga ili još bolje natrgajte prije nego li ga dodate jelu.

Hrvatsko podneblje

Domaće je domaće