Skuša s kus-kusom

Osim povrća i mesa, kus-kus odlično upotpunjava okus skuše pa je u petnaestak minuta spremno jelo koje možete poslužiti uz ploške limuna i uživati u spoju ovih okusa.

  • 15 min
  • Jednostavno
Skuša s kus-kusom

Sastojci

Priprema

  1. Blitvu grubo narežite i stavite na zagrijano maslinovo ulje u tavu u koju ste već dodali protisnuti češnjak te kratko popecite uz miješanje dok ne uvene.
  2. Podlijte s 250 ml vode i dodajte Vegetu Natur.
  3. Kad tekućina zakuha, dodajte kus-kus i promiješajte.
  4. Ugasite vatru, poklopite i ostavite neka stoji 5 minuta.
  5. Nakon toga kus-kus vilicom lagano razrahlite, po potrebi posolite i pospite svježe mljevenim crnim paprom.
  6. Filete skuše izvadite iz limenke, a sušenu rajčicu narežite na komadiće.
  7. Skušu s rajčicom rasporedite preko kus-kusa i pospite peršinom.

Posluživanje: Poslužite odmah toplo.

Savjet: Uz jelo poslužite ploške limuna.

ŠEĆERU BAJ-BAJ

Jedna slatka briga manje