Skuša s kus-kusom
- Recept by coolinarika.com -Osim povrća i mesa, kus-kus odlično upotpunjava okus skuše pa je u petnaestak minuta spremno jelo koje možete poslužiti uz ploške limuna i uživati u spoju ovih okusa.

Priprema
Blitvu grubo narežite i stavite na zagrijano maslinovo ulje u tavu u koju ste već dodali protisnuti češnjak te kratko popecite uz miješanje dok ne uvene. Podlijte s 250 ml vode i dodajte Vegetu Natur. Kad tekućina zakuha, dodajte kus-kus i promiješajte. Ugasite vatru, poklopite i ostavite neka stoji 5 minuta. Nakon toga kus-kus vilicom lagano razrahlite, po potrebi posolite i pospite svježe mljevenim crnim paprom. Filete skuše izvadite iz limenke, a sušenu rajčicu narežite na komadiće. Skušu s rajčicom rasporedite preko kus-kusa i pospite peršinom.
Posluživanje: Poslužite odmah toplo.
Savjet: Uz jelo poslužite ploške limuna.