Ajvar bruskete
- Recept by coolinarika.com -Ajvar s kukuruzom i blagim feferonom na poprženom francuskom kruhu idealan je za iznenadne goste, a i za dane pune obaveza.
![Ajvar bruskete](https://podravkaiovariations.azureedge.net/374e9890-631f-11eb-944d-0242ac12005b/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Svaku krišku kruha namazati maslinovim uljem i prepržiti na grill tavi. Rajčice prepoloviti, odstraniti sjemenke i narezati na kockice. Feferon narezati na tanke kolutiće. Rajčice i feferon pomiješati s ajvarom i kukuruzom. Bosiljak nasjeckati i zajedno s vlascem dodati mješavini s ajvarom.
Posluživanje: Smjesu rasporediti na pečeni kruh.
Savjet: Pripremu ćete skratiti ako upotrijebite Hrski Zlato polje i nakapate ga maslinovim uljem.