Hrvatsko podneblje

Domaće je domaće

Mast na kruhu

Jednostavno, a vrlo ukusno tradicionalno jelo bit će vrlo ukusno ako na mast stavite i sitno nasjeckani češnjak.

  • 5 min
  • Jednostavno
Mast na kruhu

Sastojci

  • 4 ploške kruha (domaći ili raženi)
  • 2 češnja češnjaka
  • 2 žlice Domaće svinjske masti Podravka
  • sol
  • Vegeta Maestro slatka paprika
  • mali ljubičasti luk ili mladi luk

Priprema

  1. Ploške kruha namažite protisnutim češnjakom. Na njih obilno namažite mast.
  2. Posolite, pospite slatkom paprikom te lukom narezanim na kolutiće ili sitno nasjeckanim.

Posluživanje: Poslužite za doručak s ukiseljenim povrćem ili čvarcima Podravka.

Savjet: Ovo jednostavno, a vrlo ukusno tradicionalno jelo bit će vrlo ukusno ako na mast stavite i sitno nasjeckani češnjak.

BILJE ZA OBILJE

Više okusa bez pokusa