Domaća mesna juha s rajčicom
- Recept by coolinarika.com -Kiselkast okus pasirane mediteranske rajčice izvrsno će se uklopiti u okus domaće mesne juhe.
![Domaća mesna juha s rajčicom](https://podravkaiovariations.azureedge.net/380509a4-631f-11eb-bd37-0242ac12002e/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Sadržaj vrećice juhe uspite u 1,1 – 1,2 l kipuće vode, dodajte poriluk narezan na kolutiće i dobro promiješajte. . Kuhajte na laganoj vatri 10 minuta u polupokrivenoj posudi. Povremeno promiješajte. Pred kraj kuhanja dodajte pasiranu rajčicu, protisnuti češnjak, peršin i vlasac.
Savjet: Kiselkast okus pasirane rajčice izvrsno će se uklopiti u okus domaće mesne juhe.