Ručak na odmoru

Okačite kuhaču o klin

Zapečeni rezanci s umakom od gljiva

Rezance upakirane u male posude poslužite tople i uživajte u okusu finog sira i umaku od gljiva.

  • 30 min
  • Jednostavno
Zapečeni rezanci s umakom od gljiva

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice uspite u 400 ml tople vode i uz lagano miješanje pustite da zakipi. Kuhajte na srednje jakoj vatri 5 minuta uz neprestano miješanje te dodajte slatko vrhnje.
  2. Dvije posudice ili kalupa za nabujke (Ø 10 cm) premažite maslacem i pospite krušnim mrvicama. Pripremljene rezance rasporedite u posudice.
  3. Na svaku stavite plošku mozzarelle i razbijte jaje. Pospite čilijem i stavite u pećnicu zagrijanu na 200 °C 12 – 14 minuta.

Posluživanje: Poslužite toplo.

Savjet: Jelo možete obogatiti poprženim gljivama.

Gulaš

Inspirirani tradicijom