Šarena ljetna pizza

Omiljeno jelo možete prirediti na još jedan od fascinantnih načina s mješavinom raznovrsnog povrća i pikantnijih začina s tunjevinom.

  • 50 min
  • Srednje zahtjevno
Šarena ljetna pizza

Priprema

  1. Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem, pa postepeno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite tijesto.
  2. Tijesto ostavite stajati na toplom mjestu 15 minuta.
  3. Tijesto nakon stajanja razvaljajte i stavite na namašćen lim za pečenje (40 x 30 cm).
  4. Po tijestu rasporedite sjeckanu rajčicu, narezane masline, mozzarellu i na kolutiće narezanu papriku.
  5. Pizzu pecite u pećnici zagrijanoj na 220°C 15 minuta.

Posluživanje: Na kraju po pečenoj pizzi rasporedite Tuna salatu Mexicana i poslužite.

Savjet: Pizzu možete ispeći u okruglim kalupima ili jednostavno na papiru za pečenje.

Natur

Po receptu majke prirode