Frutolino s pireom od kruške
- Recept by coolinarika.com -Za kruškoljupce Lino je pripremio savršen desertić za najslađi osmijeh.
![Frutolino s pireom od kruške](https://podravkaiovariations.azureedge.net/d4bf9990-638c-11eb-a1a3-0242ac120034/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
U prokuhano i ohlađeno mlijeko (50°C) dodajte Frutolino. Krušku ogulite i narežite na komade te ju 15 minuta kuhajte na pari. Nakon toga je propasirajte u pire i dodajte Frutolinu.
Savjet: Ako nemate vremena, oguljeno i očišćenu nekuhanu krušku možete jednostavno sitno narezati i propasirati ili izgnječiti i na taj način će vaše dijete osjetiti laganu teksturu voća.