Juha za ekipu
- Recept by coolinarika.com -Ova juha je idealna za dijeljenje među društvom prijatelja i obitelji u toplini doma za hladnijeg vremena. Isprobajte je, pa nam javite dojmove!

Priprema
Na zagrijanoj tavi na maslinovom ulju ispecite pileći file narezan na kockice. Kada je piletina ispečena dodajte 1l vode i nastavite kuhati. Umiješajte sadržaj vrećice proljetne juhe u vodu sa piletinom i kuhajte sljedećih 8 min. Za to vrijeme pripremite svježi čili, narežite ga na tanke kolutiće ali bez sjemenki čilija (one su preljute i promijeniti će okus juhe značajno). Zatim naribajte tanke listiće parmezana. Svježi peršin očistite tako da samo dobijete listove i usitnite ga.
Posluživanje: Proljetnu juhu poslužite toplu i obilno posipanu nasjeckanim peršinom i pokojom kapi ekstra djevičanskog maslinovog ulja.