Tjestenina sa špinatom, sirom i kozicama

Savršeno izbalansiran spoj okusa odlično funkcionira na svakom tanjuru, pouzdano eliminira glad i ne zahtijeva posebna kulinarska znanja.

  • 20 min
  • Jednostavno
Tjestenina sa špinatom, sirom i kozicama

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice Talianetta tjestenine sa špinatom i sirom uspite u 550 ml tople vode i uz lagano miješanje pustite da zavri.
  2. Kuhajte na srednje jakoj vatri 10 minuta uz neprestano miješanje. Pred kraj kuhanja dodajte slatko vrhnje.
  3. Na zagrijanom ulju popecite očišćene kozice te ih posolite i pospite paprom.

Posluživanje: Poslužite tjesteninu u dubljem tanjuru. Preko tijesta stavite kozice i poslužite toplo.

Savjet: Umjesto kozica možete pripremiti i drugo lagano meso (pečeni filet bijele ribe, pileći file,...)

Začini inspiracije

Monozačini