Hrskava pašteta
- Recept by coolinarika.com -Pašteta koja se priprema brzo i jednostavno, a očarat će i najprobirljivije goste jer se radi o finoj pašteti s notom luksuza.
![Hrskava pašteta](https://piovariations.cdn.podravka.net/5f55d9f6-610e-11eb-bc29-0242ac12002d/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Na zagrijanom maslacu popecite sitno narezani luk do zlatno žute boje. Dodajte nasjeckani češnjak i još kratko popecite. Maknite s vatre, prebacite u manju posudu i pustite da se ohladi. Umiješajte u paštetu, dodajte konjak, vrhnje i 2/3 pistacija. Sve zajedno dobro izmiješajte. Paštetu premažite po integralnom kruhu ili krekeru.
Posluživanje: Poslužite posuto preostalim pistacijama.
Savjet: Pistacije možete zamijeniti krupno nasjeckanim bademima.