Savici Dalmatina

Šarmirajte svoje najdraže goste interesantnim savicima s kobasicom Dalmatina, crnim maslinama i nježnim krem sirom.

  • 15 min
  • Jednostavno
Savici Dalmatina

Priprema

  1. Masline očistite od koštica i sitno nasjeckane, tako da dobijete pastu.
  2. U posudi pomiješajte krem sir, nasjeckani mladi luk, papar i pastu od maslina.
  3. U svaku tortilju stavite 2 žlice pripremljenog krem sira i premažite. . Rasporedite ¼ tanko narezane čajne kobasice. Pažljivo savijte tortilju i omotajte prozirnom folijom da odstoji u hladnjaku do posluživanja.
  4. Skinite foliju, svaku tortilju prerežite da se lijepo vidi prerez.

Posluživanje: Na tanjur za posluživanje stavite salatu, po salati složite tortilje i poslužite. Za posluživanje: Cherry rajčice, svježi krastavac, rikula.

Savjet: Ovako pripremljene tortilje možete pripremiti unaprijed i ponijeti sa sobom na posao, fakultet ili u školu. U tom slučaju salatu možete dodati u tortilju prije motanja i sav sadržaj imati u tortilji.

Tekuće rapsodije

Nema muke, a svako jelo ide “od ruke”