Trobojni kokos kolač

Keksi natopljeni voćnim likerom objedinit će slatke okuse namaza od lješnjaka i kokosa, a sa džemom od borovnica zanosnu slasticu poslužite rashlađenu uz lijep sunčan dan.

  • 20 min
  • Jednostavno
Trobojni kokos kolač

Sastojci

Priprema

  1. Dugoljasti kalup (25×10 cm) premažite uljem i obložite prozirnom folijom. Piškote narežite na visinu kalupa. Kratko ih umočite u liker pomiješan s 40 ml vode, a zatim posložite uz rub kalupa.
  2. Maslac sobne temperature i šećer u prahu pjenasto izmiješajte. Dodajte krem sir i dobro izmiješajte u glatku kremu.
  3. Smjesu podijelite na tri dijela i u njih umiješajte Lino ladu kokos, Lino ladu Gold Creamy i džem od borovnica tako da dobijete tri boje. U pripremljeni kalup stavite bijelu kremu i poravnajte.
  4. Preko nje ružičastu i završite sa tamnom kremom. Površinu poravnajte, pokrijte piškotama i slasticu ostavite u hladnjaku najmanje 2 sata prije posluživanja.

Posluživanje: Ohlađenu slasticu narežite na ploške i poslužite.

Savjet: Možete koristiti svježi kravlji sir te ga dobro razraditi prije upotrebe.

Masline

Cure sline od masline