Pileća prsa s grilla
- Recept by coolinarika.com -Premazivanjem pečene piletine maslinovim uljem uz dodatak peršina, češnjaka i limunova soka dobit ćete nježnu sočnost pečenja na grillu koja će se savršeno uklopiti s ljutim ajvarom na tanjuru.
![Pileća prsa s grilla](https://piovariations.cdn.podravka.net/487e0c0e-631f-11eb-839e-0242ac120015/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Pileće filee očistite, operite, posušite papirnatim ubrusom i prelijte Vegeta Natur Grill pikantnom piletinom. Pustite ih da odstoje 30-ak minuta. Marinirano meso popecite na roštilju ili grill tavi (lagano nauljenoj) sa svih strana. Pečenu piletinu premažite mješavinom nasjeckanog peršina, sitnije narezanoga mladog luka, maslinovog ulja i limunovog soka.
Posluživanje: Za potpunu sočnost jela poslužite s blagim ajvarom.
Savjet: Premazivanjem pečene piletine maslinovim uljem uz dodatak peršina, mladog luka i limunova soka dobit ćete nježnu sočnost pečenja na grillu koja će se savršeno uklopiti s blagim ajvarom na tanjuru.