Krepka juha sa zapečenim sendvičima
- Recept by coolinarika.com -I ljubitelji sendviča imaju svoju juhu, samo je poslužite pokapanu bučinim uljem i posutu poprženim bučinim sjemenkama i uživajte u otopljenom siru i finoj juhi.
Priprema
Sadržaj vrećice uspite u 800 ml hladne vode. Miješajte pjenjačom sve dok juha ne zavri. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta neprestano miješajući. Kruh narežite na ploške, složite na lim za pečenje, pokapajte bučinim uljem, pospite nasjeckanim češnjakom. Preko češnjaka stavite plošku sira i plošku pancete. Zapecite u pećnici zagrijanoj na 210° C oko 10-ak minuta.
Posluživanje: Juhu poslužite pokapanu bučinim uljem i posutu poprženim bučinim sjemenkama.
Savjet: Juhu možete dodatno obogatiti dodatkom slatkog vrhnja.