3 dipa s paštetama
- Recept by coolinarika.com -Pretvorite paštete u maštovite dip namaze u nekoliko koraka, poigrajte se sastojcima ili osmislite svoje kombinacije i uživajte.
Priprema
Za prvi dip Pileću paštetu s vrhnjem stavite u zdjelicu, dodajte sirni namaz i sitno nasjeckanu rotkvicu. Po potrebi posolite i popaprite. Dip pospite narezanim koprom. Drugi dip pripremite od Pileće paštete s ajvarom kojoj dodajte sitno nasjeckane sušene rajčice i vlasac. Dobro izmiješajte i na kraju nakapajte maslinovim uljem. Kod trećeg dipa Pilećoj pikant pašteti dodajte konjak, sir, sitno narezani mladi luk i promiješajte. Po želji po površini pospite malo mljevene crvene paprike Podravka.
Posluživanje: Pripremljene dipove držite u hladnjaku do posluživanja.
Savjet: Koristite hladnu paštetu te da bi bila kremastija možete dodati 1-2 žlice vrhnja ili grčkog jogurta.