Cheesecake s krispi kuglicama

Cheesecake izrađen s najfinijim namazima i ukrašen krem kuglicama razveselit će najmlađe goste i donijeti lijepo raspoloženje za vaš stol.

  • 30 min
  • Srednje zahtjevno
Cheesecake s krispi kuglicama

Sastojci

Za podlogu

  • 1 Dolcela Cheesecake
  • 4 žlice mlijeka
  • 1 žlica kakaa u prahu
  • 30 g kokosova brašna
  • 80 g maslaca

Za kremu

Za ukrašavanje

  • ukrasne jestive okruglice

Priprema

  1. Mješavini za podlogu dodajte kakao, kokos, a zatim ulijte mlijeko i promiješajte.
  2. Dodajte rastopljeni maslac, dobro izmiješajte i ravnomjerno rasporedite u kalupe za (Ø 8-10 cm) i utisnite da dobijete jednoličnu podlogu. Stavite u hladnjak 20 minuta da se podloga stisne.
  3. U hladno mlijeko uspite mješavinu za kremu i miješajte električnom miješalicom 3 minute. Sir razradite zajedno sa slatkim vrhnjem.
  4. U kremu dodajte sir i dobro promiješajte. Kremu podijelite na dva dijela. U jedan umiješajte Lino ladu nougat i nanesite na podlogu od keksa u kalupu. U drugi dio umiješajte Lino ladu milk, kremu nanesite na prvu kremu, poravnajte i stavite u hladnjak na 2 sata.

Posluživanje: Tortu pospite krispi kuglicama i poslužite.

Savjet: Umjesto slatkog vrhnja možete dodati kokosovo mlijeko.

Red je za zimnicu

Zima, zima, e pa šta je...