Piletina s pirjanim šampinjonima

Kada se najčešća mesna namirnica i najpoznatija gljiva spoje s maslinovim uljem, prošekom i Vegetom Umami tekućim dodatkom, pohvaliti se možemo savršenom piletinom s pirjanim šampinjonima. 

  • 15 min
  • Jednostavno
Piletina s pirjanim šampinjonima

Sastojci

Priprema

  1. Piletinu narežite na kockice i stavite na zagrijano ulje u tavi. Popecite je na jačoj vatri uz miješanje, da dobije zlatnorumenu boju.
  2. Dodajte narezane gljive i sve zajedno popecite još 5 minuta.
  3. Sastojke pospite grubo mljevenim crnim paprom, dodajte protisnuti češnjak, majčinu dušicu, desertno vino i lagano posolite.
  4. Kad je jelo gotovo, nakapajte ga Vegetom Umami tekućim dodatkom.

Posluživanje: Jelo poslužite s prilogom po želji ili samo sa salatom.

Savjet: Serve the dish with a side dish of your choice or just with a salad.

Žitarice

Vrijedne vaše pažnje