Tjestenina u umaku od sira
- Recept by coolinarika.com -Tjestenina u umaku od sira je jelo koje može biti izvrstan prilog, ali toliko je ukusno da ga jednostavno ne želimo dijeliti i dodjeljujemo mu titulu glavnog jela.

Priprema
Pancetu narežite na kockice, a šunku na kocke. Tjesteninu skuhajte al dente u posoljenoj vodi. U široj tavi popecite pancetu da pusti masnoću i porumeni pa dodajte šunku. Zajedno kratko popecite i ulijte mlaku vodu. Uspite sadržaj vrećice Fant umaka s 4 vrste sira i miješajte pjenjačom dok umak ne zakipi. Kuhajte na laganoj vatri pet minuta, neprestano miješajući. U gotov umak umiješajte kuhanu tjesteninu.
Posluživanje: Toplu tjesteninu poslužite posutu parmezanom i sa salatom po izboru.
Savjet: Jelo može biti samostalno ili prilog pečenju.