Talianetta tjestenina Carbonara s kobasicama

Okus Mediterana učiniti dostupnim na vašem tanjuru i uživajte u tjestenini u finom krem umaku i kobasicama.

  • 15 min
  • Jednostavno
Talianetta tjestenina Carbonara s kobasicama

Sastojci

Priprema

  1. Kobasice narežite na tanke ploške i popržite na tavi. Pečene kobasice izvadite sa strane, a u tavu ulijte 500 ml vode.
  2. Sadržaj vrećice uspite u toplu vodu i uz lagano miješanje pustite da zavri. Kuhajte na srednje jakoj vatri 8 minuta uz neprestano miješanje.
  3. Dodajte vrhnje za kuhanje i još kratko kuhajte. Gotovom jelu dodajte kobasice, pospite parmezanom i poslužite sa sezonskom salatom.

Savjet: Umjesto kobasica možete popržiti narezanu pancetu.

Gulaš

Inspirirani tradicijom