Talianetta tjestenina Carbonara s kobasicama
- Recept by coolinarika.com -Okus Mediterana učiniti dostupnim na vašem tanjuru i uživajte u tjestenini u finom krem umaku i kobasicama.
![Talianetta tjestenina Carbonara s kobasicama](https://piovariations.cdn.podravka.net/d4452646-6383-11eb-be77-0242ac12003e/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Kobasice narežite na tanke ploške i popržite na tavi. Pečene kobasice izvadite sa strane, a u tavu ulijte 500 ml vode. Sadržaj vrećice uspite u toplu vodu i uz lagano miješanje pustite da zavri. Kuhajte na srednje jakoj vatri 8 minuta uz neprestano miješanje. Dodajte vrhnje za kuhanje i još kratko kuhajte. Gotovom jelu dodajte kobasice, pospite parmezanom i poslužite sa sezonskom salatom.
Savjet: Umjesto kobasica možete popržiti narezanu pancetu.