Tjestenina sa špinatom, sirom i ribom
- Recept by coolinarika.com -Majstorska kombinacije tjestenine sa špinatom i sirom savršeno je usklađena za nježne ljetne zalogaje s pogledom na morske valove.
![Tjestenina sa špinatom, sirom i ribom](https://podravkaiovariations.azureedge.net/36cd537a-631f-11eb-9d39-0242ac12001d/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Filete ribe lagano posolite i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Ribu izvadite, a u tavu ulijte 550 -600 ml vode. Sadržaj vrećice uspite u toplu vodu i uz lagano miješanje pustite da zavri. Kuhajte na srednje jakoj vatri 10 minuta uz neprestano miješanje.
Posluživanje: Kuhanu tjesteninu poslužite s pečenom ribom.
Savjet: Tjesteninu možete obogatiti da u gotovo jelo dodate 80 g natrgane skute.