Lino lada cheesecake s malinama
- Recept by coolinarika.com -Odvojite vrijeme za uživanje u slojevima decentnih okusa hladne torte s malinama, džemom i kokosom poslužene uz omiljeni liker od voća.

Priprema
Mješavini za podlogu dodajte kakao, kokos, a zatim ulijte mlijeko i promiješajte. Dodajte rastopljeni maslac, dobro izmiješajte i ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm) i utisnite da dobijete jednoličnu podlogu. Stavite u hladnjak 20 minuta da se podloga stisne. U hladno mlijeko uspite mješavinu za kremu i miješajte električnom miješalicom 3 minute. Sir razradite zajedno sa slatkim vrhnjem. U kremu dodajte sir i dobro promiješajte. Kremu podijelite na dva dijela. U jedan umiješajte Lino ladu Gold Creamy i nanesite na podlogu od keksa u kalupu. U drugi dio umiješajte Lino ladu milk, kremu nanesite na prvu kremu, poravnajte i stavite u hladnjak na 2 sata. Za umak lagano zagrijte džem i dodajte liker te dobro promiješajte.
Posluživanje: Tortu prekrijte malinama i poslužite s voćnim umakom.
Savjet: Maline možete zamijeniti drugim voćem.