Cheesecake pina colada
- Recept by coolinarika.com -Slavni cheesecake plus ananas? Neobično, ali treba isprobati!
Priprema
Mješavini za podlogu dodajte kokosovo brašno, navlažite mlijekom i dobro promiješajte. Dodajte otopljeni maslac, promiješajte i ravnomjerno rasporedite u kalup za torte Ø 24 cm. Utisnite žlicom da dobijete podlogu i stavite u hladnjak na 20 minuta. Ananas iz kompota (300 g) usitnite u pire, a ostatak narežite. Pomiješajte mlijeko i kokosovo mlijeko, dodajte prašak za pripremu kreme. Miješajte električnom miješalicom da dobijete kremu. Dodajte sir i pire od ananasa te nastavite miješati dok ne dobijete jednoličnu kremu. Kremu nanesite na ohlađenu podlogu. Cheesecake ostavite u hladnjaku najmanje 2 sata prije posluživanja. Kokosovo brašno zagrijte u tavi do zlatne boje (tostirajte) i ohladite.
Posluživanje: Po površini torte složite narezani ananas, pospite popečenim kokosom i poslužite.
Savjet: Možete napraviti i male tortice.