Cheesecake pina colada

Slavni cheesecake plus ananas? Neobično, ali treba isprobati!

  • 35 min
  • Srednje zahtjevno
Cheesecake pina colada

Sastojci

  • 3 žlice mlijeka
  • 1 Cheesecake Dolcela
  • 2 žlice kokosova brašna
  • 1 Kompot Ananas Podravka
  • 200 ml kokosova mlijeka
  • 2 žlice kokosova brašna
  • 60 g maslaca
  • 300 g krem sira

Priprema

  1. Mješavini za podlogu dodajte kokosovo brašno, navlažite mlijekom i dobro promiješajte.
  2. Dodajte otopljeni maslac, promiješajte i ravnomjerno rasporedite u kalup za torte Ø 24 cm. Utisnite žlicom da dobijete podlogu i stavite u hladnjak na 20 minuta.
  3. Ananas iz kompota (300 g) usitnite u pire, a ostatak narežite.
  4. Pomiješajte mlijeko i kokosovo mlijeko, dodajte prašak za pripremu kreme. Miješajte električnom miješalicom da dobijete kremu.
  5. Dodajte sir i pire od ananasa te nastavite miješati dok ne dobijete jednoličnu kremu. Kremu nanesite na ohlađenu podlogu.
  6. Cheesecake ostavite u hladnjaku najmanje 2 sata prije posluživanja.
  7. Kokosovo brašno zagrijte u tavi do zlatne boje (tostirajte) i ohladite.

Posluživanje: Po površini torte složite narezani ananas, pospite popečenim kokosom i poslužite.

Savjet: Možete napraviti i male tortice.

ADIO ADITIVI!

Poznata jela bez nepoznatih sastojaka