Lino parfe desert

Lijepe tortice osim svojom šarmantnom pojavom oduševit će vas i svojim okusom parfe kreme na finom čokoladnom namazu i "temelju" od keksa.

  • 25 min
  • Jednostavno
Lino parfe desert

Sastojci

Priprema

  1. Mljevenom keksu dodajte mlijeko i promiješajte. Zatim dodajte bademe, otopljeni maslac i dobro izmiješajte.
  2. Oko 6-8 kalupa (Ø 8-10 cm) posložite na podlogu obloženu papirom za pečenje. Kalupe lagano premažite uljem, a zatim ravnomjerno rasporedite smjesu. Smjesu dobro utisnite i stavite u hladnjak oko 20 minuta.
  3. Preko ohlađene smjese ravnomjerno nanesite Lino ladu Gold u tankom sloju.
  4. U hladno mlijeko uspite sadržaj vrećice Parfe kreme i miješajte električnom miješalicom da dobijete kremu (4 minute).
  5. Kremu odmah nanesite u kalupe preko Lino lade Gold, poravnajte i sve stavite u hladnjak na 1 sat.

Posluživanje: Tortice izvadite iz kalupa, ukrasite po želji i poslužite.

Savjet: Na isti način možete pripremiti tortu (Ø 24 cm).

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma