Rolada Lino lada
- Recept by coolinarika.com -Uživajte u "zarolanoj" nježnosti okusa Lino lade milk i mascarpone sira u finom biskvitu.

Priprema
Jaja i šećer pjenasto izmiješajte te dodajte ulje i mlijeko. Na kraju lagano umiješajte brašno pomiješano sa soli i praškom za pecivo. Smjesu lagano izmiješajte električnom miješalicom i izlijte u lim za pečenje (40 cm x 30 cm) obložen papirom za pečenje. Pecite 17 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C . Biskvit odmah pomoću papira za pečenje savijte u roladu i ostavite da se tako ohladi. Maslac sobne temperature, lino ladu i mascarpone dobro izmiješajte. Dobivenom kremom premažite roladu i ponovo zarolajte.
Posluživanje: Poslužite dobro ohlađeno.
Savjet: Umjesto mascarponea možete upotrijebiti kremasti sir.