Cheesecake s kikirikijem

Pripremite zgodne pite u malim kalupima na podlozi od sušenih marelica i čokoladnih mueslia, nadjevom od kikiriki maslaca i meda te prekrijte s bogatim šlagom, uz decentne ukrase od čokolade bit će to slastica koju bi svatko poželio.

  • 25 min
  • Jednostavno
Cheesecake s kikirikijem

Sastojci

Priprema

  1. U posudu stavite mljeveni keks, zobene pahuljice, čokoladne kapljice, dodajte sitnije narezane marelice i izmiješajte.
  2. Kikiriki maslac, med i vanilin šećer stavite u manju posudu i na laganoj vatri uz miješanje zagrijte do vrenja.
  3. Prelijte preko mueslija i dobro izmiješajte. Smjesu rasporedite u 4 mala kalupa za pite (10 - 12 cm) i dobro ju utisnite po dnu i rubovima.
  4. Šlag 5 + izmiksajte u gusti (ne prečvrsti ) šlag. Dodajte mu krem sir, vanilin šećer, šećer i ponovo dobro izmiksajte u gustu smjesu.
  5. Smjesu rasporedite u kalupe na podlogu od mueslija, pospite čokoladnim listićima i stavite u hladnjak do posluživanja.

Posluživanje: Poslužite dobro ohlađeno.

Savjet: Umjesto čokoladnim listićima, cheesecake možete posuti i kakaom u prahu ili naribanom čokoladom.

ADIO ADITIVI!

Poznata jela bez nepoznatih sastojaka