Slani doručak

Ovako doručkuju šampioni

Punjene crvene rajčice

Ljubav na prvi zalogaj s ovim jelom neće biti iznenađenje jer će punjena rajčica s mozzarellom i tunjevinom ipak biti nešto što do sada niste okusili.

  • 35 min
  • Jednostavno
Punjene crvene rajčice

Sastojci

Za posluživanje

  • 4 žličice parmezana narezanog na listiće
  • 2 žlice narezanog bosiljka

Priprema

  1. Rajčice operite, odrežite im gornji dio i izdubite ih.
  2. Mozzarellu narežite na kockice, mladi luk na kolutiće, a crne masline nasjeckajte.
  3. Eva tuna namaz, mozzarellu, luk, crne masline i tunu dobro izmiješajte i tom mješavinom punite rajčice.

Posluživanje: Svaku punjenu rajčicu poslužite posipanu parmezanom i ukrašenu bosiljkom.

Savjet: U nadjev možete dodati i malo limunova soka.

Tajni život marinada

Najbolje leži kad odleži