Riblji paprikaš

Specifičan okus šarana dovoljan je razlog da se njegovi ljubitelji upuste u pripremu brzog fiša. Sve što nedostaje paprikašu kakvog ste kuhali do sada, nadoknadit će dr. Fant, specijalist za riblju juhu i paprikaš!

  • 40 min
  • Srednje zahtjevno
Riblji paprikaš

Sastojci

Priprema

  1. Na zagrijanom ulju popecite sitno narezani luk.
  2. Dodajte ljutu papričicu, nasjeckane pelate, kratko pirjajte i ulijte 700 ml vode.
  3. Umiješajte Fant za riblju juhu i paprikaš te kratko prokuhajte.
  4. Dodajte šarana narezanog na odreske i kuhajte oko 25 minuta.
  5. Na kraju ulijte vino i kratko prokuhajte.

Posluživanje: Uz riblji paprikaš poslužite široke rezance.

Savjet: Osim šarana možete koristiti i drugu slatkovodnu ribu.

ZA SEBE BIRAM NAJBOLJE

Okusi nadahnuti prirodom