Ujušak s gurmanskom kobasicom
- Recept by coolinarika.com -Za sve one koji ne mogu bez mesa, a ljubitelji su jušnatih jela predlažemo ovaj jednostavan recept koji će biti gotov u nekoliko trenutaka.
![Ujušak s gurmanskom kobasicom](https://piovariations.cdn.podravka.net/82cfeece-6403-11eb-9c5a-0242ac120034/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Na ulju kratko popecite kobasice narezane na kolutiće i krumpir narezan na kockice. Podlijte s 200 ml vode i kuhajte na laganoj vatri oko 10 minuta dok krumpir ne omekša. Dolijte preostalu vodu, dodajte mažuran i sadržaj vrećice Krem juhe od gljiva. Kuhajte na laganoj vatri oko 10 minuta. Povremeno promiješajte, a potkraj dodajte vino, protisnuti češnjak i po potrebi posolite.
Posluživanje: Pospite peršinom i poslužite.
Savjet: Juhu možete dodatno obogatiti kockicama mrkve i korijena celera koje stavite zajedno s krumpirom.