Piletina sa slanutkom u umaku

Slanutak s Napoletana umakom jelo je koje će utažiti glad, udovoljiti nepcu i pružiti punu nutritivnu vrijednost. Savjetujemo da pripremite dovoljno jela jer uz njega su repete sastavni dio rituala.

  • 40 min
  • Jednostavno
Piletina sa slanutkom u umaku

Sastojci

Priprema

  1. Pileće odreske pospite Vegetom Natur za piletinu, ostavite da odstoje 30 minuta pa ih pecite na ulju sa svake strane 4-5 minuta.
  2. Na ulju popecite pancetu narezanu na kockice, dodajte nasjeckani luk i kratko propirjajte.
  3. Umiješajte slanutak, Napoletana umak, protisnuti češnjak pa sve zajedno propirjajte još 10-15 minuta.
  4. Po potrebi malo posolite, podlijte vodom i nastavite kuhati još 10-ak minuta.

Posluživanje: Pečene odreske poslužite sa slanutkom u umaku i salatom po želji.

PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima