Hrvatsko podneblje

Domaće je domaće

Istarska čarolija

Istarsko jelo s tunjevinom posluženo toplo s rikulom i naribanim parmezanom možete staviti između dva kruha ili poslužiti samostalno, okus je jedinstven.

  • 25 min
  • Jednostavno
Istarska čarolija

Sastojci

Priprema

  1. Izmiješajte jaja, vrhnje, nasjeckani češnjak i parmezan.
  2. Posolite i popaprite.
  3. Na zagrijanu 1 žlicu ulja u tavicu (Ø 22 cm) stavite ¼ smjese jaja i vrhnja.
  4. Pecite nekoliko minuta dok smjesa nije zapečena.
  5. Na polovicu pečene fritaje rasporedite ¼ ukupne smjese EVA Tuna salate Mediterana i preklopite drugom polovicom fritaje.
  6. Isti postupak ponovite i za preostale 3 fritaje.

Posluživanje: Poslužite toplo s rikulom.

Savjet: Ako želite fritaju peći s jedne strane, posudu možete prekriti poklopcem tako da para zgrušava jaja odozgo.

Ajvar

Razmazi svoje nepce