Juha od šparoga s pinjolima i sirom

U sezoni šparoga priprema juhe od ove izuzetno ljekovite biljke svakako je jedan od načina njene primjene. Ukoliko vam pak šparoge nisu dostupne, tu je Podravkina krem juha.

  • 10 min
  • Jednostavno
Juha od šparoga s pinjolima i sirom

Sastojci

Za posluživanje

  • 100 g sira edamera
  • 50 g popečenih pinjola

Priprema

  1. U mlaku vodu uspite koncentrat Krem juhe od šparoga i stalno miješajte pjenjačom dok juha ne zakipi.
  2. Dodajte vlasac, vrhnje i kuhajte na laganoj vatri 5 minuta.

Posluživanje: U vruću juhu stavite narezane kockice sira, pospite pinjolima i poslužite.

Savjet: Umjesto edamera, juhu možete poslužiti s natrganom skutom.

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh