Juha od šparoga s pinjolima i sirom
- Recept by coolinarika.com -U sezoni šparoga priprema juhe od ove izuzetno ljekovite biljke svakako je jedan od načina njene primjene. Ukoliko vam pak šparoge nisu dostupne, tu je Podravkina krem juha.
![Juha od šparoga s pinjolima i sirom](https://piovariations.cdn.podravka.net/82468134-6403-11eb-88cf-0242ac120018/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
U mlaku vodu uspite koncentrat Krem juhe od šparoga i stalno miješajte pjenjačom dok juha ne zakipi. Dodajte vlasac, vrhnje i kuhajte na laganoj vatri 5 minuta.
Posluživanje: U vruću juhu stavite narezane kockice sira, pospite pinjolima i poslužite.
Savjet: Umjesto edamera, juhu možete poslužiti s natrganom skutom.