Lino lada rolada
- Recept by coolinarika.com -Ova neočekivana kombinacija dvaju raznobojnih namaza obradovat će vaše najdraže, i velike i male. Na prvi pogled možda pomislite da je to sve od čokolade, no pravo iznenađenje tek slijedi u sredini.
![Lino lada rolada](https://piovariations.cdn.podravka.net/c0548e44-6110-11eb-8d31-0242ac12001a/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Žumanjke i šećer pjenasto izmiješajte. Dodajte brašno koje ste pomiješali s praškom za pecivo i kakaom. Lagano izmiješajte i na kraju lagano umiješajte čvrsti snijeg od bjelanjaka. Smjesu istresite u pleh (40×32 cm) obložen masnim papirom. Pecite 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180°C. Pečeni biskvit pomoću papira za pečenje zarolajte i ostavite neka se ohladi. Ohlađeni biskvit odmotajte, skinite papir i premažite Lino ladom milk. Šlag 5+ stavite u visoku posudu i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete čvrsti snijeg. Šlag premažite preko bijele Lino lade i zarolajte. Roladu izvana premažite Lino ladom duo i posipajte lješnjacima.
Posluživanje: Kolač dobro ohladite, narežite na šnite i poslužite.
Savjet: Za pripremu ovog deserta možete koristiti i Lino ladu nougat.