Miješana grah salata

Borba protiv ljetne vrućine počinje u kuhinji stoga ćemo razborito razviti taktiku i uhvatiti se u koštac s njom. Hranjive, bez kuhanja, vitaminizirane i mineralima nabijene, ukusne i osvježavajuće salate su nam na strani.

  • 60 min
  • Jednostavno
Miješana grah salata

Sastojci

Za salatni preljev

  • 1 žličica svježe narezane metvice
  • 1 žličica svježe narezanog bosiljka
  • 1 žličica svježe narezanog peršina
  • Vegeta Maestro Crni papar mljeveni
  • sol
  • 60 ml maslinovog ulja
  • 3 žlice soka od limuna

Priprema

  1. Papriku narežite na kocke, dodajte ocijeđeni grah, ocijeđeni slanutak i protisnuti češnjak i sve dobro izmiješajte.
  2. Limunov sok, maslinovo ulje, sol i papar izmiješajte i prelijte po pripremljenoj salati.
  3. Na kraju pospite peršinom, metvicom, bosiljkom, popaprite i još jednom sve izmiješajte.

Posluživanje: Poslužite dobro rashlađeno.

Savjet: Da biste skratili vrijeme pripreme, možete upotrijebiti slanutak iz limenke.

ZA SEBE BIRAM NAJBOLJE

Okusi nadahnuti prirodom