Talianetta Tjestenina carbonara
- Recept by coolinarika.com -Poseban je gušt početi s nečim kupovnim, zatim malo eksperimentirati s okusima, i na kraju se odlučiti za pobjedničku kombinaciju! Tako smo se i mi odlučili na ekspresni način obogatiti okus Talianette carbonara.
![Talianetta Tjestenina carbonara](https://podravkaiovariations.azureedge.net/f5cf52d2-610d-11eb-ac13-0242ac12004f/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Na ulju popecite sitno nasjeckanu slaninu. Tijekom kuhanja tjestenine prema uputama na ambalaži umiješajte u nju poprženu slaninu.
Posluživanje: Toplu tjesteninu poslužite s naribanim parmezanom.
Savjet: Za bogatiji umak možete pred kraj kuhanja dodati 100 ml vrhnja za kuhanje.