Vegeta

Kajenski papar

Namaz od tune

Namaz od tune na tostiranom kruhu ili krekerima, hrskavi je zalogaj za bilo koje doba dana. Razbudite dodatno okuse i poslužite ga uz usitnjene kapare, svježi peršin i stabljiku celera.

  • 30 min
  • Jednostavno
Namaz od tune

Sastojci

Za namaz:

Za posluživanje:

  • 1 žlica usitnjenih kapara
  • svježi peršin
  • stabljika celera
  • tostirani kruh ili krekeri

Priprema

  1. U sjeckalicu dodajte sve sastojke za namaz.Posolite i popaprite, a zatim dobro usitnite dok ne dobijete glatki namaz.
  2. Namaz stavite u zdjelicu ili manji kalup obložen plastičnom folijom. Pokrijte ga i ostavite u hladnjaku najmanje 8 sati ili preko noći.
  3. U manjoj zdjelici pomiješajte usitnjene kapare s nasjeckanim svježim peršinom i nasjeckanom stabljikom celera. Pospite preko tuna namaza.

Posluživanje: Namaz poslužite s tostiranim kruhom ili krekerima.

Savjet: Kajenski papar dodajte prema ukusu.

BEZGLUTENSKA HRANA

Mala, a tako nezgodna bjelančevina